Barnmorskedoula

 

Din barnmorskedoula

Kanske känner du ett behov av ett mer personligt stöd än vad dagens förlossningsvård på sjukhus kan erbjuda, men är inte intresserad av hemfödsel. Eller så tillhör du gruppen högriskgraviditeter som hindrar en planerad hemfödsel. Vi finns här för dig också, då vi kan agera som privat barnmorskedoula.

Det viktigaste i vårt arbete är att du ska känna dig trygg och få en så god födelseupplevelse som möjligt, både innan, under och efter förlossningen. Detta sätter starten för ett gott och starkt föräldraskap.

Vad gör en barnmorskedoula?
Vi kan komma till ditt hem som ett tryggande, professionellt och personligt stöd under förarbetet. Sedan åker vi tillsammans till sjukhuset där vår roll går från medicinskt ansvarig barnmorska till istället att vara kompletterande doula till personalen på plats.

Varför vill man ha en barnmorskedoula?
För att få en tryggare helhetsupplevelse med samma person närvarande genom hela processen. En doula är insatt i alla olika delar av en födsel, både fysiskt, mentalt och emotionellt. Vi finns här för dig på det sätt som du behöver.